Chipotle طراحی رستوران پایدار را در حرکت ردپای کربن تنظیم می کند

برخی از رستوران های جدید شامل پنل های خورشیدی خواهند بود.

منبع: Chipotle Mexico Grill

گریل مکزیکی چیپوتل روز سه شنبه از یک طراحی جدید رستوران تمام الکتریکی با هدف کمک به شرکت برای رسیدن به هدف خود برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای تا سال 2030 به نصف رونمایی کرد.

سال آینده، بیش از 100 مکان جدید زنجیره ای بوریتو از تجهیزات تمام الکتریکی و برخی عناصر اضافی از طراحی جدید استفاده خواهند کرد. Chipotle قبلاً مکان‌هایی را با ویژگی‌ها در گلاستر، ویرجینیا، و جکسون‌ویل، فلوریدا افتتاح کرده است. سومین رستوران در تابستان امسال در کسل راک، کلرادو در راه است.

اخبار مربوط به سرمایه گذاری

گلدمن ساکس به تازگی نسبت به BMW و سایرین نزولی کرده است - و تسلا می تواند مقصر باشد

CNBC Pro

علاوه بر جایگزینی برق گاز با برق، طراحی جدید شامل صندلی‌های چرم کاکتوس، آثار هنری ساخته شده از پوسته ذرت بازیافتی، بسته‌بندی زیست تخریب‌پذیر برای غذا و نوشیدنی، خطوط کوچک‌تر آشپزی، هودهای اگزوز بهبودیافته و آبگرمکن‌های پمپ حرارتی است. در صورت امکان، برخی مکان ها دارای پنل های خورشیدی روی پشت بام و ایستگاه های شارژ وسایل نقلیه الکتریکی خواهند بود.

فضای داخلی جدیدترین طراحی رستوران چیپوتل

منبع: Chipotle Mexico Grill

این شرکت گفت که طراحی جدید را به دلیل یادگیری بیشتر در حین اجرای آن تغییر خواهد داد.

Chipotle تنها رستوران زنجیره ای نیست که به دنبال رستوران های خود برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای است. زنجیره سالاد سبز شیرین سال گذشته شروع به برجسته کردن موارد منو با ردپای کربن کمتر کرد. در سال 2021، مک دونالد مکانی را در دنیای دیزنی افتتاح کرد که انرژی تجدیدپذیر کافی را در محل برای تامین انرژی رستوران ایجاد می کند. و یک سال قبل، رقیب اصلی آن، رستوران برندهای بین المللی برگر کینگ، طراحی رستوران جدیدی را معرفی کرد که دارای پنل های خورشیدی است.

لوری شالو، مدیر ارشد امور شرکتی Chipotle در بیانیه ای گفت: “با هدف توسعه تهاجمی خود در آمریکای شمالی، ما خود را مسئول کاهش اثرات زیست محیطی رستوران هایمان می دانیم.”

Chipotle یک هدف بلندمدت برای افتتاح 7000 رستوران در سراسر آمریکای شمالی تعیین کرده است. از دسامبر، بیش از 3200 مکان در سراسر جهان دارد که بیشتر آنها در ایالات متحده هستند.

هدف این شرکت برای نصف کردن انتشار گازهای گلخانه ای تا سال 2030 بر اساس خط پایه 1.4 میلیون تنی معادل 1.4 میلیون تن دی اکسید کربن در زنجیره تامین و رستوران هایش است.

دیگر طرح‌های پایداری Chipotle شامل توسعه برنامه‌هایی برای غذاهای بیشتر وگان و گیاه‌خواری، افزایش مقدار محصولات محلی خریداری شده در سال جاری به 36.4 میلیون پوند و سرمایه‌گذاری در پروژه‌هایی برای کاهش انتشار در تولید گوشت گاو و لبنیات است.