اسید استیک مرک آلمان + اسید سیتریک در زنبورداری

غلظت اسید D- ایزوسیتریک (430-300 mg/l) و نسبت اسید سیتریک به اسید D- ایزوسیتریک ( 190-137) فقط در یک عدد از برندهای آبلیموی کارخانه ای در محدوده مطلوب قرار داشت، درحالیکه غلظت اسید D- ایزوسیتریک در چهار مارک کارخانه ای دیگر در محدوده 198-2 گرم درلیتر و نسبت اسید سیتریک به اسید D- ایزوسیتریک در محدوده 2400-225 گرمدرلیتر بود، که بیرون از محدوده مجاز قرار داشتند و نشان دهنده ناخالص بودن آبلیموی تولیدی است. از اسید استیک معمولاً در اواخر پاییز یا این که زمستان برای استریل کردن کتف یا این که پوکه های عسل در برابر بیماری زنبورها مثل نوزما و پروانه موم خوار استعمال می شود. همین اسیدآلی معمولاَ توسط روند تخمیر غوطه ور یا تخمیر سطحی و از نحوه آسپرژیلوس نایجر ساخت می شود. در علم بیوشیمی، همین یک ماده، یک واسطه در چرخه سیتریک اسید است که در متابولیسم تمامی موجودات هوازی رخ میدهد. همانطور که پیش از این هم اشاره شد، سیتریک اسید یا سیترات ، یک اسید آلی است که در تمامی میوه ها وجود داراست ، به ویژه در مرکبات که به جهت تنظیم آب میوه استعمال می شود. در واقع سه صنعت مهم به کارگیری کننده از اسید سیتریک شامل صنایع مواد غذایی، مواد آرایشی و شوینده ها هستند. همین اسید از بها تجاری قابل توجهی برخوردار بوده و کاربردهای گسترده ای در صنعت های غذایی، خوراک، داروسازی و پلیمر پیدا کرده است. فروش اسید سیتریک خیر فقط به عنوان یک پاک کننده بلکه به تیتر یک ضدعفونی کننده نیز گزینه به کار گیری قرار می گیرد. پاک کننده های خانگی آیتم به کار گیری در آشپزخانه و حمام هم حاوی مقداری اسید سیتریک است. در سال 1940 نیز روش کشت غوطه ور توسعه یافت. شرکت پویا ویژن به عنوان بزرگترین وارد کننده اسید سیتریک در جمهوری اسلامی ایران شناخته شده و اهمیت فروش اسید سیتریک دارای کیفیت در کشور‌ایران سهم بخش اعظم فروش همین جنس را دارا می باشد. از فروش اسید سیتریک به عنوان قابل انعطاف کننده آب، در مواد شوینده به کارگیری می شود، و اهمیت ترین ادله آن، داشتن خواص اسید آلی، کلاتینگ و بافر کننده آن است. به استدلال طعم ترش از آن در تهیه و تنظیم شیرینی های خاصی به کارگیری می شود. گاهی تایم ها آب نبات ترش اساسی پودر سفید پوشیده شده میباشد که آن ماده، اسید سیتریک است. اکسیداسیون لیپید در گوشت گاو پخته شده و عضله آسیاب شده کلیدی اسید مهار می شود. میزان تمام مصرف روزانه اسید سیتریک از منابع طبیعی و از منابع افزودنی غذایی ممکن است بیش از 500 میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن انسان باشد. اسید سیتریک معمولاً به تیتر بخشی از یک رژیم غذایی معمولی مصرف می اسید سیتریک خشک ایرانی شود. شکل بی آب کریستال از آب گرم است، در حالی که مونوهیدرات هنگامی ساخت می شود که اسید سیتریک از آب سرد کریستال شود. اگر شما هر جور سوالی در ارتباط دارای کجا و روش استفاده از اسید سیتریک 50 درصد دارید، می توانید حیاتی ما در کاغذ وب تماس بگیرید.